nieuws

Foto’s: Strijd om NK Zilveren Koksmes

Restaurant 1

Acht deelnemers strijden woensdag 10 januari op de Horecava de hele dag om het Zilveren Koksmes, de prijs voor de beste kok onder de 25 op het NK Koks.

Foto’s: Strijd om NK Zilveren Koksmes

Tijdens de horecava vinden Nationale Kampioenschappen voor Koks plaats. De deelnemende teams moeten aan de slag met een black box met daarin hun ingrediënten.

Er wordt dus een optimaal beroep gedaan op de creativiteit van de deelnemers. Vandaag zijn de Jonge koks tot en met vijfentwintig jaar aan de beurt. We zetten alle deelnemers op een rij.

  1. Restaurant Podium onder de Dom
    Niels van Zijl
  2. Restaurant Zout  & Citroen
    Yori Gerritsen
  3. Restaurant Niven (*)
    Achraf Eisenga
  4. Restaurant Faulk
    Henk Koopmanschap
  5. Restaurant De Leest (**)
    Jorick Schipper
  6. Restaurant De Hoefslag
    Dennis Steenbergen
  7. Restaurant De vrienden van Jacob (*)
    Janneke Lugtenburg
  8. Restaurant & Hotel Merlet (*)
    Marco Helsloot

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels