Mama Kelly Amsterdam opent half november de deuren

Mama Kelly Amsterdam opent half november de deuren

Restaurant Mama Kelly in Amsterdam opent op 13 november officieel haar deuren. Eigenaar Rein Rambaldo vertelt over het concept en het interieur.

In het pand in het Olympisch Stadion wordt de laatste hand gelegd aan een spraakmakend roze interieur. ‘Pink is not a color, it’s an attitude’, aldus de eigenaar én ontwerper Rein Rambaldo, die met het interieur van de kersverse Mama Kelly een statement wil maken. Inmiddels is het reserveringssysteem via de website geopend en kunnen gasten een tafel boeken voor het diner vanaf 13 november. Het restaurantconcept met kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck werd in 2015 met succes gelanceerd in Den Haag en breidt nu uit met een tweede vestiging in de hoofdstad.

MaMa Kelly Den Haag

Mama Kelly in Den Haag is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Al geruime tijd waren zij op zoek naar een geschikte horecalocatie om een tweede vestiging te openen. Begin dit jaar werd deze plek van ruim 1000 m2 gevonden in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid.

Interieur

Rein Rambaldo (C) Roel Dijkstra Fotografie

Rein Rambaldo is tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca. Voor het interieurontwerp van Mama Kelly Amsterdam liet hij zich inspireren door een piepklein roze winkeltje in New York op aanraden van zijn vrouw en business partner Willemien. Het pand krijgt vier etages die split level zijn opgebouwd. Er komen vier verschillende ruimtes met allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze wordt er messing, leer en eikenhout toegepast. Het resultaat wordt een stijlvol, elegant en sexy interieur.

Lees hier het uitgebreide artikel over Mama Kelly Den Haag: 
'Een restaurant op deze locatie? Ze verklaarden me voor gek’

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.