De 50-jarige chef-kok was sinds 31 oktober vermist nadat hij in zijn witte auto was vertrokken vanaf zijn huis in Soest. De auto werd snel teruggevonden, maar van de man ontbrak ieder spoor. Dagenlange zoektochten in de bosrijke gebieden rond Soest en Baarn door politie, vrijwilligers en speurhonden leverden niets op.  Edwin Takens

De recherche sloot begin deze maand het onderzoek naar de vermissing van de Soester af met de conclusie dat hij waarschijnlijk vrijwillig was verdwenen. De politie maakte zaterdag bekend dat er ook nu geen aanwijzingen of sporen zijn gevonden die wijzen op een misdrijf.

De familie van de man is geïnformeerd over de vondst. Over de doodsoorzaak doet de politie geen mededelingen.

Zie ook  over Edwin Takens

Chef-kok Edwin Takens vermist

Edwin Takens nieuwe eigenaar Brasserie Bakboord