nieuws

Zilveren Koksmes voor Sebastiaan Schreuder van De Bloemenbeek*

Restaurant 10933

Sebastiaan Schreuder heeft bij het NK Koks het Zilveren Koksmes gewonnen. De souschef van De Bloemenbeek* in De Lutte liet zeven tegenstanders achter zich en mag zich de beste kok onder de 25 jaar noemen.

Zilveren Koksmes voor Sebastiaan Schreuder van De Bloemenbeek*

Sebastiaan Schreuder toonde zich geëmotioneerd met de winst van het Zilveren Koksmes. ‘We wilden er gewoon een gezellige tijd van maken hier. Wat het zou worden zouden we wel zien. De sous-chef van De Bloemenbeek in de Lutte* moest meerdere malen zijn tranen wegvegen toen hij de prijs in ontvangst mocht nemen.

Zilveren Koksmes lang strijd tussen twee

Zilveren Koksmuts De Bloemenbeek

Een geëmotioneerde Sebastiaan Schreuder.

Het Zilveren Koksmes wordt jaarlijks op de Horecava uitgereikt aan de beste kok onder de 25 jaar. Dit jaar was het lange tijd spannend, aldus juryvoorzitter Bert van Manen. ‘Tot en met het hoofdgerecht ging het tussen twee kandidaten, maar met het dessert is echt het verschil gemaakt.’

De tweede plek was voor de winnaar van 2017, Marco Helsloot van Merlet* in Schoorl. Het brons was voor Wayne Kropman van De Heer Kocken in Vught.

Fotoreportage gedurende de wedstrijddag…

Reageer op dit artikel