Aspergerestaurant 2018 plus vijf manieren om wél met asperges te scoren

Aspergerestaurant 2018 plus vijf manieren om wél met asperges te scoren

Gasterij Krabbendam uit Someren is verkozen tot Hét aspergerestaurant van 2018. Zij waren gezamenlijk voor deze titel genomineerd met Restaurant de Landereije in Kaatsheuvel en Restaurant de Beleving in Asten. Maar hoe scoor je nu met asperges?

Gasterij Krabbendam van Monique en Jan-Chris Krabbendam is volgens het Brabants Asperge Genootschap het beste restaurant om asperges - ook wel het witte goud - te gaan nuttigen dit jaar. Krabbendam kreeg deze prijs ook in 2010.

Na meerdere bezoeken tijdens het voorgaande aspergeseizoen zijn door de mistery visitors drie restaurants genomineerd voor de titel. De trofee zal aan Monique en Jan-Chris Krabbendam van Gasterij Krabbendam worden overhandigd tijdens de opening van het Brabantse aspergeseizoen door het Genootschap op 23 april 2018.

In 2016 won Auberge de Zwaan de titel. Krabbendam – de winnaar van 2018 - behoorde dat jaar overigens ook tot de finalisten. In 2015 won De Riddershoeve uit Berkel-Enschot, in 2014 Restaurant Anno54 uit Riethoven en een jaar eerder ging De Beleving uit Asten-Heusden met de eer strijken.

Restaurant De Waard in Heesch van Hans en Anja Rombouts is door het Brabants Aspergegenootschap verkozen tot hét Aspergerestaurant van 2017.

Asperges Restaurant: winnaars op een rij

  • 2018
    Gasterij Krabbendam
    Someren
  • 2017
    De Waard
    Heesch
  • 2016
    Auberge de Zwaan
    Oirschot
  • 2015
    Restaurant Riddershoeve
    Berkel-Enschot
  • 2014
    Restaurant Anno54
    Riethoven
  • 2013
    De Beleving
    Asten-Heusden
  • 2012
    Restaurant de Rooise Boerderij
    Sint-Oedenrode
  • 2011
    Restaurant de Collse Hoeve
    Nuenen
  • 2010
    Gasterij Krabbendam
    Someren
  • 2009
    Herberghe in de Heerlyckheid
    Deurne
  • 2008
    Auberge D’n Haard
    Bosschenhoofd
  • 2007
    Restaurant de Boerenhofstede
    Schijndel