nieuws

Humphrey’s krijgt centrale keuken in Bemmel

Restaurant 4493

Restaurantketen Humphrey’s van Rob Adriaanse krijgt een centrale keuken in Bemmel. Ook gaat het team er zelf kruiden en groenten verbouwen.

Humphrey’s krijgt centrale keuken in Bemmel

‘We zijn een keten en willen in al onze restaurants dezelfde kwaliteit waarborgen. Dat gaan we doen vanuit Bemmel,’ zegt Esther Boon van Humphrey’s tegen het regionale dagblad De Gelderlander.

De eigen tuin van Humphrey’s komt waarschijnlijk in een leegstaande kas in het tuinbouwgebied Next Garden. Dit behoort net als Bemmel ook tot de gemeente Lingewaard.

De centrale keuken is bijna klaar voor ingebruikname. Er worden straks gerechten gemaakt voor alle zestien restaurants. Deze bevinden zich in Amersfoort, Nijmegen, Arnhem, Breda, Amsterdam (2x), Rotterdam (2x), Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Uden, Zwolle en Utrecht.

Over Humphrey’s

Humphrey’s bied in al haar restaurants – 16 vestigingen verspreid over Nederland – een driegangen keuze menu voor een vaste prijs van 27,50 euro. Bestellen gasten specials, bijvoorbeeld nu noordzeetong, dan geldt een toeslag. Het menu wisselt elke twee maanden.

Het huidige menu van Humphrey’s

Voorgerechten
Rundercarpaccio met rucola, croutons, basilicumpesto, Grana Padano en zongedroogde tomaatjes
Krokant gefrituurde zalmrol met edamame, wakamesalade en yuzudressing
Witlof-uiensoep met bladerdeeg kaaskrokantjes (vegetarisch)
Pannenkoekje gevuld met wakadori kip, zoetzure komkommer, bosui en hoisinsaus
Zweeds tunnbröd met dun gerookte zalm, sesam en wasabimayonaise
Quinoa-waldorfsalade met rozijn, knolselderij, rucola en een crostini met hummus (vegetarisch)

Hoofdgerechten
Mixed grill: spies van biefstuk, Black Angus burger, varkenshaas, spek en scharrelkipfilet, champignons, paprika, ui en aioli
Gebakken kabeljauw met romige spaghetti, crème fraîche en een beurre blanc
Beenhammetje met mosterd-tijmjus en zuurkool
Maishoender met zoete aardappel, broccoli en een honing-tijm-jus
Aubergine gevuld met parelcouscous, gegrilde paprika, abrikozen, amandelschaafsel, munt, koriander en Harissasaus (veganistisch)
Cannelloni met ricotta en spinazie, gegratineerd met bechamelsaus en gepofte trostomaatjes (vegetarisch)

SPECIALS
Hollandse Noordzeetong met citroen, boter en peterselie (+ € 9,95)
Poussin met bimi, Shanghai paksoi, knoflookchips en ketjapjus (+ € 2,50)

Nagerechten
Tiramisu met mokkaroomijs en amaretto-karamelsaus
Cheesecake met bosbessencompote en yoghurtijs
Chocoladefondant met karamelijs en karamelsaus
Coupe met mango-, citroen- en aardbeiensorbetijs en frambozencompote
Rote Grütze met geslagen room
Kaasplankje met kletzenbrood en vijgenconfituur

Leestip:

Horeca Top 100 2017 nummer 54: Humphreys

Niets meer missen van Misset Horeca?

Reageer op dit artikel