Elfde editie Horeca Talentendag in Ulft

Elfde editie Horeca Talentendag in Ulft

Woensdag 7 maart 2018 vindt de elfde editie van de Horeca Talentendag plaats. Koks, gastheren en gastvrouwen in opleiding en docenten en leermeesters strijden deze dag om de prestigieuze titel 'Horecatalent van de Achterhoek'.

Doel van de wedstrijden op de Horeca Talentendag is om de motivatie van studenten een extra impuls te geven en hen te stimuleren in hun vak. De organisatie is in handen van Stichting Horecatalent Achterhoek (SHA) Ook is er een programma van workshops, masterclasses, proeverijen en meer. De talentendag vindt plaats in DRU Cultuurfabriek te Ulft.

Slow Food Achterhoek

Slow Food Achterhoek presenteert op de Horeca Talentendag haar Smaakgids met smakelijke adressen uit Achterhoek, Liemers en Twente incl. de film ‘lekker eigenwijs’. ‘Slow Food’ staat voor het verbinden van boeren, chef’s en consumenten met hun directe omgeving. Eten dient Lekker, Puur en Eerlijk te zijn. Het belang van goed eten, dat smaakt en met respect voor mens, dier en omgeving geproduceerd is, wordt steeds breder gedeeld. Maar nog lang niet breed genoeg. Slow Food Achterhoek wil horeca-talenten ondersteunen bij hun zoektocht naar bijzondere en lekker regionale producten. Horeca-talenten zijn nodig om deze producten creatief op de kaart te zetten.

Om je een impressie te geven van editie 10, check de video