Inspiratie voor horecaprofessionals tijdens Inspire 2018

Inspiratie voor horecaprofessionals tijdens Inspire 2018

Op 7 maart 2018 kunnen horecaprofessionals weer terecht bij Studio Senses in Den Haag-Delft tijdens hét inspiratie-event 'Inspire'. Bezoekers worden tijdens dit event geïnspireerd met de nieuwste trends en innovaties op het gebied van de foodmarkt.

Hanos en partners willen horecaprofessionals op Inspire 2018 meenemen in de veranderende horecamarkt. Al een aantal jaren draait de horeca niet alleen meer om dat wát aan gasten geserveerd wordt, maar ook hóe gerechten en dranken geserveerd worden. Beleving is tegenwoordig het sleutelwoord voor een succesvolle horecaonderneming. Maar wat zijn de laatste trends op dit gebied en hoe past u deze toe in uw onderneming?

Tijdens Inspire 2018 zetten Studio Senses en haar partners, o.a. Kaja Interieurs en Van Gestel de zintuigen weer op scherp en nemen u mee in de wereld van interieur, inrichting en identiteit voor binnen, buiten en in de keuken.

Programma Inspire 2018

Op woensdag 7 maart staat Studio Senses Den Haag-Delft tussen 12:00 en 20:00 uur in het teken van Inspire. Op het programma staan 17 unieke inspirerende demo’s, proef- en inspiratiepunten. Van Ice Teppanyaki waar we ijs bakken tot creativiteit op een paar vierkante meter met de Tosti Club. Van Nosing & Tasting met onze wijnsommeliers tot regionale kazen, serviesdesign, cocktails nieuwe stijl en een Gamba Bar. Ook kom je alles te weten over de trends op het gebied van horeca-interieur, de ‘iron chef’ vertelt alles over de laatste keukeninnovaties en er is nog veel meer.