Ook DiningCity komt met Festival: 50 procent korting bij restaurants

Ook DiningCity komt met Festival: 50 procent korting bij restaurants

Ook DiningCity - bekend van de Restaurant Week - komt met een Festival. Tot en met 30 april krijgen gasten maximaal 50 procent korting bij de deelnemende restaurants. The Fork, (Iens), heeft een soortgelijke actie die nog loopt tot 14 april.

Dining City heeft haar achterban via een mailing geattendeerd op de nieuwste actie uit haar stal: 50 procent korting bij restaurants. ‘Dit jaar is de allereerste editie van het Diningcity Festival. Als vaste nieuwsbrieflezer krijg je nu de kans om als eerste een tafeltje te boeken tijdens dit culinaire festival. Laat je volledig in de watten leggen! Met wie ga jij naar dit culinaire festival?’ schrijven ze in de nieuwsbrief. Vervolgens komen overzichten met deelnemende restaurants. Allen bieden vijftig procent korting aan op de prijs van het eten. Drankjes zijn niet bij de actie inbegrepen.

The Fork heeft ook een Festival lopen, deze actie duurt nog tot 14 april en is begonnen op 1 maart 2019. The Fork, voorheen Iens, houdt de actie al voor het derde jaar op rij. In eerdere jaren was ook de drank bij de korting inbegrepen, dat is dit jaar voor het eerst niet het geval.

50% korting bij restaurants

De 600 deelnemende restaurants aan The Fork Festival bieden hun gasten in de periode van 1 maart tot 14 april 2019 ook vijftig procent korting op het eten aan. Voorwaarde is wel dat ze via The Fork reserveren.

Deze voorwaarde geldt ook voor het Festival van Dining City. Grote verschil met The Fork is het kortingspercentage. Bij Dining City gaat het om een korting tot 50 procent. Er zijn ook restaurants die dertig procent korting bieden of 48 procent zoals Basiliek, het sterrestaurant in Harderwijk.

Het Festival van Dining City volgt een aantal dagen na het aflopen van de voorjaarseditie van de Restaurant Week, deze liep af of 27 maart 2019.