Joey de Kruijf opent Wijnbar Pierre par CP onder vleugels van Central Park

Joey de Kruijf opent Wijnbar Pierre par CP onder vleugels van Central Park

Wijnbar Pierre par CP opent, onder de vleugels van restaurant Central Park Voorburg, op dinsdag 28 mei in hartje Den Haag de deuren. Met een bijzondere kaart maakt mede-eigenaar Joey de Kruijf, samen met bedrijfsleider Tessey Geurds er de voorraad van ruim 750 wijnen van Central Park toegankelijk voor elke wijnliefhebber.

Joey de Kruijf werd op zijn 31ste mede-eigenaar van Central Park. De SVH Meestergastheer mag zich nu ook mede-eigenaar noemen van Wijnbar Pierre par CP. Daar presenteert hij met trots een selectie uit de bijzondere wijnvoorraad van restaurant Central Park. Er worden exclusieve wijnen, maar ook toegankelijke en moderne wijnen geschonken. Denk daarbij aan een Pingus, Montrachet of een champagne als Dom Perignon uit 1998. Maar ook wijnen zoals een frisse Grüner Veltliner staan op de kaart. De prijs per glas begint al bij € 4,25. Ook is het mogelijk een fles te kopen om mee naar huis te nemen. Naast wijnen staan er barbites en gerechtjes van chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi op de kaart.

Wijn, eten en koffie

Vanaf de lunch tot laat in de avond kunnen wijnliefhebbers genieten van het uitgebreide culinaire aanbod dat  is samengesteld door chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi. De menukaart bestaat uit een tiental kleine gerechten die je kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast zes-, acht- of tien gangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen uiteraard ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er heerlijke bar bites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s, pata negra en meer lekkernijen.

Naast wijn zal Pierre par CP koffie schenken van de Coffee Crafters. Maar ook voor een glas fris of een biertje kunnen gasten bij de wijnbar terecht. Pierre zal in de toekomst  events organiseren en diverse concepten lanceren, zoals champagne tastings of een high wine in de middag.

Opening

Op 28 mei opent Pierre par CP haar deuren op de Haagse Denneweg. Van 28 juli tot 4 augustus wordt de inrichting van Pierre par CP aangepast door de Rotterdamse interieurontwerper Jeroen Smeele. Die week is de wijnbar wegens verbouwing gesloten.

Over Joey de Kruijf

Joey de Kruijf verliet in 2017 tweesterrenrestaurant Parkheuvel van Erik van Loo, voor de overstap naar Central Park. Toen gaf De Kruijf al aan er naartoe te werken om eigenaar te worden van het aandelenpakket dat eerst in handen was van Carsten Klint. Klint vertrok in juli 2017 na drie jaar bij Central Park, het voormalige restaurant van Henk Savelberg.