video

Librije serveert ‘Raalter aspergesoepje’ aan koninklijke familie

Restaurant 187

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije lichten in een promotiefilmpje voor Koningsdag in Zwolle een klein tipje van de sluier over de Grande Parade, waarin meerdere restaurants gerechten uit de regio serveren aan de koninklijke familie,

Librije serveert ‘Raalter aspergesoepje’ aan koninklijke familie

‘We gaan een heel mooi Raalter aspergesoepje serveren aan de koninklijke familie en de overige genodigden. De rest blijft een verrassing’, aldus Thérèse Boer. Meerdere restaurants, waaronder De Librije, serveren een amuse aan het koninklijk gezelschap, dat vanaf een tribune een grote parade aan zich voorbij ziet trekken. Het hart van de binnenstad is op 27 april hiervoor het decor.

Koningsdag in Zwolle

Koningsdag wordt dit jaar officieel gevierd in Zwolle. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima komen dan op bezoek in de Overijsselse stad. Aan de hand van vier thema’s: kunststof, water & handel, recreatie en streekproducten, worden tijdens de parade letterlijk en figuurlijk de resultaten van de eeuwenlange regionale samenwerking, inzet en innovatie gepresenteerd.

Bekijk hieronder het promotiefilmpje van Jonnie en Thérèse Boer.

Video

Reageer op dit artikel