video

Video: Primedinners gratis (inter)nationaal bereik en reserveringssysteem

Restaurant 1729

PrimeDinners breidt met ingang van september 2016 uit met een reserveringsmodule. Het wereldwijde platform voor de betere gastronomie met een Nederlandse basis, biedt chefs gratis bereik en een reserveringssysteem. Of je no shows een boete oplegt of kosten berekend bij een annulering bepaal je als chef zelf.

Video: Primedinners gratis (inter)nationaal bereik en reserveringssysteem

‘Het profiel van je zaak kun je als restaurateur zelf instellen, updaten en voorzien van leuke foto’s, het menu et cetera. Voor chefs is dit gratis en blijft het gratis. De inkomsten komen uit de zakelijke markt.’ Initiatiefnemers John Rietdijk en Chanine Steffers hopen op veel extra gasten voor de restaurants. Het is lastig te zeggen welke zaak wel of niet in aanmerking komt voor vermelding op Primedinners maar het is globaal vanaf Bib Gourmand-niveau. Het gaat in Nederland om ongeveer 500 zaken. Initiatiefnemers John Rietdijk en Chanine Steffers kunnen nog niet zeggen hoeveel Nederlandse chefs hun profiel al actief beheren.

Primedinners omvat meer dan 100 landen en de website is in 9 talen. Het platform rekent geen abonnementskosten of een vergoeding per gereserveerd couvert. De reserveringsmodule is te koppelen aan bestaande reserveringssystemen. Hoe je als chef omgaat met no show en annuleringen bepaal je zelf. Wat de opties zijn, zie je in de video.

 

Video

Reageer op dit artikel