7 stappen voor het bouwen van een horecaconcept
Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij...
Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij...
Escobar in de Amsterdamse Pijp krijgt de oude naam Badcuyp terug met drie jonge eigenaren die het omvormen tot een toegankelijk restaurant & bar met...
In de nieuwe stadswijk Hyde Park, nabij het station van Hoofddorp, opent deze zomer Kastan haar deuren. Dit nieuwe horeca-initiatief wordt de tweede...
De droom om een horecabedrijf te starten, blijft ook in uitdagende tijden voor velen springlevend. Die droom start met een ondernemingsplan, ook...
Het aantal geregistreerde zzp'ers in de horeca blijft stijgen: deze maand werd de grens van veertigduizend ondernemers gepasseerd. Dat blijkt uit...
Nederland telt weer relatief veel nieuwe horecabedrijven. Volgens het maandelijkse rapport van de KVK nam het aantal starters in de horeca in juni...
Een standaard huurcontract is vaak nadelig voor de huurder. Daar kun je wat aan doen door andere afspraken te maken met de verhuurder. Negen punten...
Horecamakelaars constateren dat er meer horeca te koop wordt aangeboden dan voor de coronapandemie. Van paniek op de markt is echter geen sprake. Wel...
Startende horecaondernemers kunnen sinds dinsdag 7 juni 2022 de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen. Het gaat om het vierde kwartaal van 2021...
De snackwagen van Fred Voskuil is onderwerp van gesprek in Westzaan. De ondernemer moet op industrieterrein Hoogtij plaatsmaken voor een...
Ben je door corona begonnen met een afhaal- en of bezorgservice? Of heb je je terras uitgebreid? Wil je als horecaondernemer overleven in corona-tijd...
Steeds meer koks ervaren (veel) stress op het werk en kampen met burn-out-klachten. Valt je kok uit? Dan vind je als horecaondernemer door het...