Inschrijving verlengd! Schrijf je in vóór 16 april!

Jouw gasten staan alweer te springen om op je terras terecht te kunnen, maar staat jouw team ook klaar om het beste uit zichzelf én elkaar te halen? Wel wanneer je elk jaar meedoet aan de Misset Horeca Terras Top 100. Samen voor het hoogst haalbare gaan brengt het beste in iedereen naar boven én daarom schrijven honderden horecazaken zich jaarlijks in voor Nederlands grootste terrascompetitie. Doe jij ook mee?

Wat krijg je bij deelname?

  • 1 mystery visit bezoek t.w.v. € 129,-, incl. rapportage
  • 1 onderzoeksrapportage van vakjurybezoek
  • toegang tot een benchmark, zodat je jouw prestaties kunt vergelijken met de andere deelnemers.
  • een plaats in de Publieksprijs stem-app
  • door naar ronde 2? dan wordt het pakket alleen maar groter

 

1. Unieke inzichten in jouw krachten en kansen

Is jouw zaak tiptop of krijg je toch wat toptips om volgend jaar beter te scoren? De mystery visits en visits van onze gerenommeerde vakjury bepalen meer dan alleen onze jaarlijkse Terras Top 100: ze geven je geweldig inzicht in de krachten en kansen van jouw terras én team. De rapporten die elke deelnemer ontvangt helpen je vooruit en een terras dat groeit, bloeit.

 

2. Vergroot jullie zichtbaarheid én omzet

Jouw terras is ‘t boegbeeld van je kroeg, eetcafé of restaurant en deelname aan de Terras Top 100 zet jouw hele bedrijf nog eens extra in het zonnetje. Zo’n felbegeerde plek aan de top toont jouw gasten dat het hele team zorgt voor een uitzonderlijke belevenis. Die aantrekkingskracht brengt meer mensen – én omzet – naar jouw zaak.

 

3. Top voor teamspirit

Een topterras heeft geen zon nodig om te stralen – het is jouw team dat ‘t doet. Met de Terras Top 100 geef je iedereen in jouw zaak – van bediende tot barbaas – elke dag een reden om het beste uit zichzelf én elkaar te halen. Een hotspot in deze top 100 bereik je namelijk alleen samen en met het hoogste doel voor ogen zal je hele team écht harder gaan lopen.

Podcast - Hoe haal je het maximale uit je terras?

In deze podcast van onze partner Eijsink praten Rien Mol en Roy Spekhorst over hoe je het maximale uit het terras haalt. Ook benoemen ze hoe ze de rapportages van de Terras Top 100 gebruiken om hun zaak en gastbeleving te verbeteren. Dus ben jij benieuwd naar een praktijkverhaal? Beluister dan zeker deze podcast.

Beluister hier de podcast

Benieuwd hoe de Misset Horeca Terras Top 100 2023 eruit zag? Bekijk het in de aftermovie!

Heb je vragen?

Neem contact op met ons: terrastop100@vmnmedia.nl
Tel: 06-54244102

Wil je partner worden?

Neem contact op met ons: terrastop100@vmnmedia.nl