Moxy Amsterdam Schiphol Airport presenteert speelse meeting rooms

Moxy Amsterdam Schiphol Airport presenteert speelse meeting rooms

Moxy Amsterdam Schiphol Airport heeft deze zomer vijf nieuwe vergaderruimtes in gebruik genomen. Geen saaie witte ruimtes met een U-opstelling en een whiteboard, maar kleurrijke, levendige en inspirerende ruimtes.

In de wereld van Moxy is alles net even een beetje anders. Dat geeft interactieve meetings, workshops of trainingen net even dat beetje meer cachet. Dit was het uitgangspunt waarmee Moxy Amsterdam Schiphol Airport de nieuwe vergaderruimtes ontwierp. ‘De nieuwe energie die de ruimtes uitstralen komen businessaangelegenheden echt ten goede’, zegt Annemarie van den Berg van Moxy tijdens een rondleiding door de ruimtes. 

Elke ruimte heeft zijn eigen energie, kleurstelling en interieur, en is tegelijkertijd ook speels en stijlvol. ‘We hebben rekening gehouden met een speelse, saamhorige sfeer die tevens het Moxy gevoel weergeeft,’ vertelt general manager Herman Klok van Moxy Amsterdam Schiphol Airport. ‘De ruimtes zijn ideaal voor brainstormsessies en teambuildingactiviteiten. Een ruimte is helemaal ingedeeld als ouderwetse spelletjeskamer, maar dan met een moderne twist. De energie die je hier voelt, houd je de hele dag vast.’

Duurzame materialen 

Het design is functioneel, flexibel en overzichtelijk met slimme, simpele details. Maar dat is niet het enige. Alle materialen die zijn gebruikt voor het interieur zijn van gerecyclede materialen of zijn tweedehands verwerkt in iets nieuws. Denk aan de tafels, stoelen en vele accessoires. ‘We gaan met de tijd mee om onze blauwdruk op aarde te verminderen en dit is een mooi initiatief’, aldus Klok.

Voor Klok is het een terugkeer naar Amsterdam. Hij was enkele jaren general manager van - toen nog NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky (wat inmiddels Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam heet) - en kreeg later ook nhow Amsterdam erbij. Vervolgens werd hij regionaal directeur operations, waarbij hij verantwoordelijk was voor 13 hotels van NH in Amsterdam, 3 in Zwitzerland, 3 in Londen en 1 in Dublin. In 2020 liet hij Nederland en NH achter zich om general manager te worden van Radisson hotels in achtereenvolgens Stockholm en Brussel. En nu is hij dus general manager van Moxy Amsterdam Schiphol Airport.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.