Door deze overname heeft Fletcher nu twee hotels in Scheveningen

Door deze overname heeft Fletcher nu twee hotels in Scheveningen

Fletcher Hotels neemt per 1 november Hotel Aquarius in Scheveningen over. Met de toevoeging van dit klassieke het 3-sterren hotel, gelegen aan de boulevard van Scheveningen, heeft Fletcher nu twee hotels in de populaire badplaats.

De handtekeningen voor de overname van het Aquarius Hotel Scheveningen zijn afgelopen week gezet. Per 1 november gaat het hotel verder als Fletcher Beachhotel Scheveningen. Inmiddels is het personeel ingelicht. Voor hen heeft de overname geen nadelige gevolgen, zij gaan allemaal over naar de nieuwe werkgever. 

Met de aankoop van dit hotel zet Fletcher Hotels haar strategische expansie voort en versterkt hiermee de aanwezigheid in de Nederlandse gastvrijheidssector. Fletcher Hotels is in de laatste jaren uitgegroeid tot een hotelketen met ruim 110 hotels in Nederland. 

Ruimte voor toekomstplannen 

Het hotel heeft 37 hotelkamers, een ontbijrestaurant, een bar en terrassen aan de voor- en achterzijde van het hotel. De toekomst biedt ruimte om het hotel uit te breiden en meer aantrekkelijke faciliteiten voor de gasten toe te voegen.

Aquarius Hotel Scheveningen, een 3-sterrenhotel met een uitzicht op de Noordzee past perfect in het portfolio van Fletcher Hotels als Fletcher Beachhotel Scheveningen. Director of Operations Ben de Ruijter is enthousiast over deze overname: ‘De toevoeging van Aquarius Hotel Scheveningen aan ons groeiende portfolio is een belangrijke mijlpaal voor Fletcher Hotels. De locatie biedt ons mooie kansen voor de toekomst. We zijn vastbesloten om de hotelgasten ook hier dezelfde hoogwaardige service en gastvrijheid te bieden waar Fletcher Hotels om bekend staat.’ 

Goed vertegenwoordigd in Scheveningen 

Fletcher Beachhotel Scheveningen is het tweede hotel van Fletcher in de badplaats. In december 2020 opende in een omgebouwd kantoorpand de deuren van het compleet nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen met restaurant Marina Lounge Scheveningen, centraal gelegen in Scheveningen. Op slechts 700 meter afstand komt daar nu Fletcher Beachhotel Scheveningen bij met uitzicht op de pier en het strand.

Groei Fletcher

Fletcher Hotels, sinds 2021 grotendeels in handen van investeringsmaatschappij Egeria, hanteert overname als belangrijkste groeifactor. De teller kwam eerder dit jaar op 111 met het eerste hotel in Flevoland. Fletcher werd ooit opgericht door Chris Luken en vierde in 2022 haar 25-jarig bestaan.