'Een warmtebom' en 'Een zaak die uit z'n voegen barst van de warmte'. Het zijn enkel omschrijvingen die terugkomen in de rapporten van de diverse juryleden. Bij Spaarne66 wordt je niet alleen snel en goed geholpen als gast. Het gebeurt ook telkens met veel warmte, aandacht en met een gastvrije lach. Het zorgt voor een topnotering dit jaar.
Eigengereid
Alle terrassen in de top-100 scoren hoog. Een ruime acht is de minimale score dit jaar. Spaarne66 onderscheidt zich volgens de hoofdjury mede vanwege eigengereidheid. Het -zeer goed onderhouden- terras heeft een unieke uitstraling en dat geldt ook voor de kaart. Ook inhoudelijk: Eggs Benedict en bijvoorbeeld Opa Gijs: dikke bruine boterhammen met oude brokkelkaas, stroop en roomboter.
Potentieel
Al jaren achtereen is Spaarne66 een vast gezicht tussen de beste terrassen van Nederland. Toen het bedrijf vorig jaar de top-10 binnenstormde, sprak het juryrapport al over 'een potentiële topper'. Dat hebben ze dit jaar dus dubbel en dwars waargemaakt.