nieuws

Gewonden bij schietpartij voor kroeg

Café

Bij een schietpartij voor de deur van een café in de binnenstad van Enschede zijn in de nacht van zaterdag op zondag vier omstanders gewond geraakt. De dader werd later door de politie geraakt.

Gewonden bij schietpartij voor kroeg

Rond half twee in de nacht ontstond onenigheid voor de deur van een café aan de Oude Markt. Een 39-jarige man zou daarbij een vuurwapen hebben gebruikt, waarmee vier omstanders werden verwond. Een daarvan moest naar het ziekenhuis, volgens de politie is de aard van de verwondingen niet ernstig.

Toen de politie ter plaatse kwam maakten de man en twee jongens zich uit de voeten, later bleken dit een vader en zijn twee zoons. Tijdens de achtervolging heeft de politie geschoten, waarbij de 39-jarige vader geraakt werd. Na een bezoek aan het ziekenhuis werd de man ingesloten. Zijn zoons, van 15 en 17 jaar oud, zijn ook aangehouden.

Reageer op dit artikel