nieuws

Hertog Jan komt met Weizener bier

Café

Na Grolsch komt Hertog Jan als tweede Nederlandse brouwer met een variant op het typisch Duitse Weizen bier, Weizener. Het belooft volgens de brouwerij een eigenzinnig en goudkleurig tarwebier te worden dat vol, stevig en fris van smaak is en 5,7 % alcohol bevat.

Hertog Jan komt met Weizener bier

De introductie van de gebottelde variant staat gepland voor begin april. Niet veel later zal het nieuwe bier ook van het fust beschikbaar zijn, belooft InBev-voorlichter Ronald Panis. Bij het nieuwe bier horen ook twee nieuwe glazen, van 33 cl en ½ liter. ‘En dan is de laatste maat vooral bedoeld voor de horeca.’

Voor de Hertog Jan kasteleins die zijn aangesloten bij de Vriendenkring van deze brouwer, is het alvast goed om te weten dat de Weizener deze zomer wordt opgenomen in het Flextap programma. De introductie van het bier zal gepaard gaan met een uitgebreide reclamecampagne, meldt Hertog Jan.

Reageer op dit artikel