nieuws

Nieuwe Bagels & Beans geopend in Amsterdam

Café

In stadsdeel Westerpark in Amsterdam is de 35e vestiging van koffie- en broodjesketen Bagels & Beans geopend.

Nieuwe Bagels & Beans geopend in Amsterdam

Het stadsdeel is blij met de komst. ‘Het openen van deze Bagels & Beans is een belangrijk signaal voor de buurt. Want als zij zich ergens vestigen betekent dit dat er vertrouwen is in de omgeving. Mensen blijven langer in de buurt als ze tussen het winkelen door een goede kop koffie kunnen gaan drinken’, aldus Marcel van der Meer, Winkelstraatmanager stadsdeel Westerpark.

‘Wij zijn erg blij dat wij in deze levendige buurt onze eigen Bagels & Beans geopend hebben en we zijn bijzonder gemotiveerd om zo ons steentje bij te dragen aan de vernieuwing van de Spaarndammerbuurt’, aldus uitbater Patrick Jager.

De bagel- en espressobar heeft 80 zitplaatsen in het souterrain en de begene grond, en daarbij nog eens 26 zitplaatsen in de binnentuin.

De eerste Bagels & Beans werd in januari 1996 geopend aan de Ferdinand Bolstraat te Amsterdam. Sindsdien hebben oprichters Ninande Thio en Ronald Bakker het concept weten uit te bouwen tot 35 vestigingen. En er komen er nog meer.

Meer berichten over Bagels & Beans:

Reageer op dit artikel