nieuws

Ouwe sjagrijn laat serveerster erfenis na

Café

Serveerster Melina Salazar uit Brownsville in Texas, heeft van een klant 50.000 dollar en een auto geërfd. De klant, de op 89-jarige leeftijd overleden ex-militair Walter ‘Buck’ Swords, kwam al zeven jaar in Luby’s Cafetaria en stond erom bekend kieskeurig en grof te zijn.

Ouwe sjagrijn laat serveerster erfenis na

Zo schold Swords het personeel regelmatig uit én wilde hij zijn eten alleen zeer heet en op een bepaalde manier geserveerd hebben. Al die jaren werd hij bediend door Salazar, die hem haar meest lastige klant noemde.

Op een dag kwam hij echter niet meer langs, waarop Salazar zijn overlijdensbericht in de krant zag staan. Enkele dagen daarna hoorde de serveerster dat Swords zijn bezittingen aan haar had nagelaten: 50.000 dollar (34.000 euro) en een Buick uit 2000, schrijft de Volkskrant.

Zonder dat ze het wist, waardeerde de humeurige klant haar vriendelijke houding blijkbaar toch, en Salazar heeft dan ook een tip voor bedienend personeel: altijd glimlachen en aardig zijn, hoe vervelend de klant ook is.

Reageer op dit artikel