nieuws

Parc Breda wint eerste Red Bull Bar Staff Challenge

Café

Parc in Breda is de allereerste winnaar van de Red Bull Bar Staff Challenge. Een jaar lang gingen vijftig horecabedrijven uit heel Nederland elke maand de strijd met elkaar aan in een challenge door een atleet of artiest uit de World of Red Bull.

Parc Breda wint eerste Red Bull Bar Staff Challenge

De laatste challenge was maandagavond in Factory 010 in Rotterdam, waarna de winnaar, Parc in Breda, met een feest gehuldigd werd.

Een jaar lang zijn iedere maand vijftig bars & clubs uitgedaagd met eigenwijze challenges, gebaseerd op teambuilding, focus, performance en creativiteit. Van de meest extreme Crowdsurf, tot racen tegen een coureur op circuit Zandvoort of het verzamelen van de meeste flirts tijdens het serveren van elk drankje.

Awards

Naast de Bar Staff Challenge Award voor het team dat door het jaar de meeste punten verzamelde werden nog drie awards uitgereikt. De You Give Us Wings Award ging naar café De Joffer uit Zwolle voor hun spectaculaire inzending voor de skydive challenge.

De Red Bull Hero of the Team Award werd overhandigd aan Anne-Lotte de Weerdt (Club Cell Almere) voor haar teamspirit. De Red Bull Bar Tender Award werd gewonnen door Madelon Heerema (De Joffer, Zwolle).

De Bar Staff Challenge is een concept van Red Bull Nederland dat in 2015 zal worden uitgerold naar 10 landen.

Reageer op dit artikel