nieuws

Debuut met Stan & Co naar Arnhem

Café

Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling gaat met het concept Stan & Co, nu nog alleen in Utrecht te vinden, naar Arnhem. Stan &Co Arnhem vestigt zich op het Willemsplein, vlak naast het centraal station. Debuut heeft in totaal 28 locaties, 15 formules en een jaaromzet van 35 miljoen euro. Debuut staat op nummer 43 in de Horeca Top 100 2014.

Debuut met Stan & Co naar Arnhem

Het moderne stadscafé Stan & Co Arnhem gaat in september open, zo staat op de Facebook-pagina van het concept. Debuut werft momenteel personeel voor hun nieuwe horecabedrijf. De zaak komt aan het Wilhemsplein, in het pand waar voorheen café-restaurant Diehl zat.

De formule Stan & Co komt uit de stal van horecaconcern Debuut BV. Zij zijn verantwoordelijk voor horecaconcepten als Mad Mick’s Breakaway in Rotterdam, De Vooruitgang in Eindhoven, Belgian Beer Café Olivier in Utrecht (Winnaar Café Top 100 2014) en Leiden.

In deze laatste stad opent Debuut deze zomer Waag café restaurant.  Een ander concept met drie locaties is De Colonie, deze formule zit  in Houten, ‘s-Graveland en Breda.

Reageer op dit artikel