nieuws

The Village naar Utrechtse gevangenis

Café

Achter de deuren van het voormalige gevangeniscomplex De Vrije Wolf in Utrecht, opent The Village Coffee een tweede zaak. De winnaars van de Koffie Top 100 2013 serveren op deze nieuwe plek niet alleen koffie, maar ook lunch, diner en borrel(s)(hapjes). Ook komt er een terras bij aan het water.

The Village naar Utrechtse gevangenis

Het complex aan het Utrechtse Wolvenplein diende 160 jaar lang als gevangenis. Nu heeft de overheid het monumentale pand in de verkoop gezet. Maar de komende twee jaar staat het gebouw open voor creatieve pop-up-formules waarvan het nieuwe concept van The Village er één is. Een concept waar gasten terecht kunnen voor koffie, ontbijt, lunch, borrelhapjes en avondeten.

Relaxplek aan het water
De nieuwe zaak van The Village-eigenaren Lennaert Meijboom en Angelo van der Weerd moet eind mei open gaan. In het Algemeen Dagblad vertelt Meijboom over de plannen van het duo dat in 2013 de Koffie Top 100 won. ‘Dit is een unieke plek voor een restaurant. We werken met biologische producten. Het terras aan het water kan zomaar eens de favoriete relaxplek van Utrecht worden.’

Reageer op dit artikel