nieuws

Vernieuwd Café Rotterdam geopend boven Cruise Terminal

Café

Met de opening van Café Rotterdam, heeft de Maasstad er weer een icoon bij. Aan de binnenkant zijn de contouren van een vooroorlogs Rotterdam zichtbaar en op het terras buiten kijk je uit op de skyline van de stad, op ooghoogte met de Erasmusbrug.

Vernieuwd Café Rotterdam geopend boven Cruise Terminal

Café Rotterdam, gelegen aan de Maas was al een begrip in de havenstad, maar  is na een ingrijpende verbouwing letterlijk en figuurlijk naar een hoger platform getild. Met de heropening van het café, boven de Cruise Terminal, is ook het dakterras een blinkvanger. Op ooghoogte van de Erasmusbrug en aanmerende cruiseschepen biedt dit hooggelegen terras een fraai panorama op de Maas en skyline.

Vooroorlogs Rotterdam
Het interieur van het café ademt vooroorlogse sferen uit: grote ramen die veel licht vangen, hoog gewelfd plafond en mondaine details. De keuken wordt bestierd door chef-kok Merijn Sips, die recent overkwam uit de keuken van Librije’s Zusje**.

Dudok groep
Het nieuwe Café Rotterdam is de jongste telg van de Dudok Groep. De groep is onder meer bekend van Café Brasserie Dudok, met vestigingen in Rotterdam (nummer 50 in de Misset Horeca Café Top 100), Den Haag, Arnhem en Tilburg en Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel.

Reageer op dit artikel