Verlenging insturen voor Nationale Competitie Huiswijn

Verlenging insturen voor Nationale Competitie Huiswijn

Samen met de Horecava en Misset Horeca organiseert The Wine & Food Association de nationale competitie voor huiswijn en open wijnen. De uitreiking vindt 11 januari plaats op de Horecava en op de Wine Professional 2016. Misset Horeca abonnees kunnen tot 9 december hun huiswijn insturen.

Restaurateurs en (eet)caféhouders worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze alweer 16e editie van de Proefschrift Nationale Huiswijn-/Open Wijncompetitie 2016.  De uitreiking zal op maandag 11 januari 2016 plaatsvinden op het ‘Alles Over Wijn Theater’ op de Horecava én op Wine Professional 2016.

De naamgeving, Proefschrift Nationale Huiswijn/Open-Wijncompetitie, heeft te maken met het feit dat in veel restaurants niet (meer) gesproken wordt van ‘huiswijnen’, maar bijvoorbeeld van ‘open wijnen’, ‘wijnen van het seizoen’, ‘arrangementswijnen’, of ‘wijnen van de maand’.

Voorwaarde voor een ‘open wijn’ om in aanmerking te komen voor deelname aan deze competitie is dat deze wel de functie van een van de huiswijnen vervult.  Een uitgelezen kans voor de cafe's om eens op het podium te komen. Special voor Misset Horeca is de inzendtermijn verlengd tot woensdag 9 december. Stuur hiervoor een mail aan k.vanlissum@thewinesite.nl