nieuws

Apeldoorn en Utrecht Kaldi’s ‘franchisenemers van het jaar’

Café 2528

Kaldi Apeldoorn en Kaldi Mobiel Utrecht zijn door Kaldi uitgeroepen tot Franchisenemer van het jaar 2016. Kaldi koffie & thee is een franchiseformule van koffiespeciaalzaken waarbij de winkelformule wordt aangevuld met een proeflokaal.

Apeldoorn en Utrecht Kaldi’s ‘franchisenemers van het jaar’

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Kaldi voor alle franchisenemers kregen Gert-Jan en Daphne Schilder van Kaldi Apeldoorn de wisselbeker Franchisenemer van het jaar in de categorie winkels uitgereikt. Conrad Blankestijn nam de trofee in de categorie mobiel mee naar huis.

Hans Tietema, directeur Kaldi koffie & thee, reikte de bekers uit. ‘Gert-Jan en Daphne zetten zich vol overgave in voor het ondernemerschap en doen er alles aan om jou met een glimlach de winkel te zien verlaten.’

Over Blankestijn zegt hij: ‘Conrad is met zijn Piaggio een visitekaartje voor Kaldi: hij werkt correct, is gepassioneerd in zijn werk en draait zijn hand niet om voor het perfecte kopje koffie op evenementen, beurzen, bruiloften en festivals.’

Kaldi heeft verschillende franchiseformules en zoekt hiervoor nieuwe franchisenemers. Er zijn mogelijkheden voor nieuwe Kaldi vestigingen en ook voor bijvoorbeeld een Kaldi Mobiel op evenementen.

Reageer op dit artikel