nieuws

Craftbier Paneldiscussie met oa. Brooklyn Brewery, Heineken, Jopen en Oedipus

Café 2039

Speciaalbiergroothandel Bier&Co organiseert donderdag 16 februari een paneldiscussie met internationaal gerenommeerde brouwers van craftbier. Het thema voor het panel is ‘The Craft Beer Revolution (In Holland)’ en vindt plaats in het proeflokaal van Jopen Brouwerij in Waarderpolder, Haarlem. Naast diverse Nederlandse craftbeerbrouwerijen zullen ook Heineken en de Brooklyn Brewery aanwezig zijn. 

Craftbier Paneldiscussie met oa. Brooklyn Brewery, Heineken, Jopen en Oedipus

Het panel bestaat uit Steve Hindy, Brooklyn Brewery; Menno Olivier, Brouwerij De Molen; Kick van Hout, Brouwerij Oersoep; Michel Ordeman, Jopen Brouwerij; Rick Nelson, Oedipus Brewery en Willem van Waesberghe, Heineken Global Breweries.

Leestip: de Craftbeer-revolutie

Grote brouwerijen bedreiging craftbier?

Het panel zal zich buigen over de oorsprong van de bierrevolutie in Amerika, hoe deze zich door de jaren heeft ontwikkeld en invloed heeft gehad op de rest van de bierwereld, meer speciaal die in Nederland. Vragen zoals ‘Is niet alle bier speciaal?’, ‘Vormen overnames door grote brouwconcerns een bedreiging voor de bierwereld’ en ‘Wat verwachten wij de komende jaren?’ zullen aan bod komen. Een ‘vraag en antwoord’ sessie voor bezoekers van de paneldiscussie sluit het evenement af.

 

 

Reageer op dit artikel