nieuws

Nobeltje Experience Shop geopend in Wagenborg Plaza

Café 1546

In de Wagenborg Plaza in Holwerd, waar de oversteek plaatsvindt naar Ameland, is donderdag 11 mei de Nobeltje Experience Shop geopend. Naast een restaurant, café, hotel, een slijterij en eigen likeur heeft Nobel nu dus ook haar eigen winkel. 

Nobeltje Experience Shop geopend in Wagenborg Plaza

De gehele Wagenborg Plaza onderging de afgelopen tijd al een metamorfose. Maar naast souvenirs, tijdschriften, bloemen, kleding en accessoires, kunnen bezoekers nu ook terecht in de Nobeltje Experience Shop. In de shop wanen gasten zich alvast op het eiland met beelden op een videomuur. Uiteraard is daar de bekende Amelander likeur te verkrijgen in allerlei cadeauverpakkingen en de speciale Nobeltje-bonbons.

Samenwerking Nobeltje en Wagenborg

De Experience Shop is een samenwerking tussen Nobeltje en Wagenborg Passagiersdiensten. Ger van Langen, directeur Wagenborg: ‘Nobel en ons bedrijf zijn beide vier generaties familiebedrijven op Ameland. Heel bijzonder. Loyaliteit, kwaliteit en continuïteit zijn voor beide families erg belangrijk. We werken daarom graag met elkaar samen.’

Café, Restaurant, Hotel, Slijterij én Winkel

Barend Nobel is op Ameland al eigenaar van een hotel, een restaurant, een slijterij en een café. ‘Daar komt nu, naast de webshop, nog een winkel bij. Daar ben ik Barend Nobel, Nobeltjesupertrots op’ aldus de vierde generatie van het familiebedrijf. ‘De komst van de experience shop in de vertrekterminal in Holwerd is een mooie aanvulling op de rest van het aanbod daar. Een mooi begin van een vakantie op Ameland.’

De shop is dagelijks geopend 9.00 tot 18.00 uur.

Reageer op dit artikel