Terras Top 100 2019: Noord-Holland meeste terrassen in lijst

Terras Top 100 2019: Noord-Holland meeste terrassen in lijst

De Terras Top 100 2019 wordt gedomineerd door Noord-Holland. Dat heeft de provincie met name te danken aan Amsterdam en Alkmaar. Die steden zijn verantwoordelijk voor 10 procent van de totale lijst. Ook Gelderland en Limburg doen het goed. De Terras Top 100 2019 wordt maandag 8 juli onthuld.

De terrassen die dit jaar in de Terras Top 100 staan hebben bericht gekregen hierover. Ze weten tot nu toe echter alleen dát ze in de lijst staan. Op zich al een fraaie prestatie, gezien het aantal van ruim 300 inschrijvingen. Maar op welke plek ze staan, horen ze maandag 8 juli. Dan wordt de Terras Top 100 2019 bekendgemaakt tijdens een feestelijk event bij de winnaar van het afgelopen jaar, 't Gerecht in Heerenveen.

Helft Terras Top 100 2019 uit Noord-Holland, Gelderland en Limburg

Wat al wel onthuld kan worden is dat Noord-Holland dit jaar de meeste terrassen levert, liefst 22. Zeven daarvan komen uit Amsterdam en drie uit Alkmaar. Gelderland is dit jaar tweede, met 18 terrassen. Grote steden Arnhem en Nijmegen zijn hofleverancier in 's lands grootste provincie, met ieder drie terrassen.

De top 5 van provincies met de meeste terrassen in de Terras Top 100 2019 ziet er als volgt uit:

  1. Noord-Holland 22
  2. Gelderland 18
  3. Limburg 14
  4. Noord-Brabant 12
  5. Zuid-Holland 12

Terras Top 100 Event met Tim Douwsma

De Terras Top 100 wordt maandag 8 juli 2019 bekendgemaakt in Heerenveen. Alle terrassen die in de lijst staan zijn uitgenodigd om met hun team de onthulling bij te wonen. Op het plein bij 't Gerecht in Heerenveen zullen honderden aanwezigen tijdens een feestelijke middag de lijst aftellen.

Het is voor het twaalfde jaar op rij dat de Terras Top 100 uitgereikt wordt. Bekijk hier eerdere winnaars van de lijst. Het event in Heerenveen zal gepresenteerd worden door Tim Douwsma. Naast het aftellen zal de middag omlijst worden door live-optredens, hapjes en drankjes.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.