Two Chefs Brewing verzorgt workshop op Dag van het Bier

Two Chefs Brewing verzorgt workshop op Dag van het Bier

De Dag van het Bier heeft Two Chefs Brewing toegevoegd aan de line up. Tijdens het bier-kennis-event dat maandag 9 september plaatsvindt zal oprichter Sanne Slijper, in samenwerking met Van Duijnen Horecaservice, zijn visie geven over hoe een horecabedrijf mee te laten bewegen met de vraag in de markt naar bier.

Met Two Chefs Brewing, voegt De Dag van het Bier, een grote naam uit de craftbeer scene toe aan het uitgebreide programma. Oprichters Sanne Slijper en Martijn Disseldorp brachten sinds 2013 bieren als Funky Falcon, White Mamba en Green Bullet op de markt.

Daarnaast opende het duo, samen met Adriaan Verkerk van restaurant Jacobsz, in mei 2018 Bar Alt in Amsterdam. In deze zaak worden bier en eten op fine-dining-niveau met elkaar gecombineerd. Biersommelier Ivar Buiter en chef-kok Thomas Kooijman vertellen daarover in een video-serie op Misset Horeca.

Workshop tips, trends en praktijk

Tijdens deze workshop op de Dag van het Bier vertelt Sanne Slijper over het succes van Two Chefs en de uitdagingen die komen kijken bij het neerzetten van een groeiend biermerk. Deelnemers kunnen tips verwachten, een kijkje in de keuken en verhalen uit de praktijk die de horecaondernemer verder helpen.

Two Chefs Brewing op Dag van het Bier

Hoe laat je jouw horecabedrijf meebewegen met de vraag in de markt naar bier? En hoe behandel je bier, waarbij de kwaliteit voorop staat en je het maximale uit ieder getapt biertje haalt? Dat en meer komt aanbod tijdens deze workshop.

Dag van het Bier

De Dag van het Bier is voor horecaondernemers en leidinggevenden uit de branche die met bier werken, er meer over willen weten of er meer mee willen doen. Deelnemers kunnen vijf sessies kiezen uit veertien verschillende opties. Onder meer; Hoe haal je meer uit je bierassortiment? Wat is nou écht goed tappen?

Dag van het Bier

Maar ook: hoe help je een gast kiezen? Hoe kun je eenvoudig een bierproeverij organiseren? Bieren proeven, ruiken, zien en overbrengen, hoe doe je dat? Wat zijn de trends? Wat is de meerwaarde van een biersommelier? Welke alcoholvrije bieren moet ik voeren?

Dit nieuwe event vindt maandag 9 september plaats in de Winkel van Sinkel in Utrecht, van 10.00 tot 18.00. Naast diverse kennissessies is er ook een plenair gedeelte, pauzes en een afsluitende borrel.