nieuws

Albron biedt Ik Kies Bewust-maaltijd bij Unilever

Catering

Albron biedt vanaf deze week in het bedrijfsrestaurant van Unilever Research & Development in Vlaardingen Ik Kies Bewust-gerechten aan. Het is de eerste locatie waar de cateraar verse broodjes, salades en soepen met de goedkeuring aanbiedt.

Albron biedt Ik Kies Bewust-maaltijd bij Unilever

Albron biedt wel op al haar locaties voorverpakte producten met het Ik Kies Bewust (IKB) logo aan.

Vanaf volgende week start Albron ook in het bedrijfsrestaurant van Essent in Den Bosch met haar IKB-lijn.

Unilever werd uitgekozen voor de primeur omdat het concern vanaf het eerste uur betrokken is bij de ontwikkeling van Ik Kies Bewust, een stichting met intussen ruim 65 deelnemers.

Om de IKB-erkenning te krijgen moet aan strenge eisen worden voldaan: alle recepturen worden nauwkeurig berekend, en het voltallige personeel van het bedrijfsrestaurant moet een speciale training volgen.

Reageer op dit artikel