nieuws

Biertje in Twentestadion goedkoper

Catering

FC Twente heeft deze week besloten de bierprijzen in stadion Grolsch Veste aan te passen. Aanleiding vormden de klachten die bij de eredivisieclub binnenstroomden in de dagen na de ingebruikname van het vernieuwde stadion. De supporters betalen bij de verkoopstands in de gracht en op de overdekte omloop op de tweede ring vier euro voor een plastic beker bier van 0,4 liter.

Biertje in Twentestadion goedkoper

Aanvankelijk gaf commercieel directeur Jan van Halst aan dat deze prijs was vastgesteld ‘op basis van de marktontwikkeling, maar later kondigde hij aan dat na interne evaluatie is besloten de bierprijs bij te stellen, meldt Twentsche Courant Tubantia.

‘We staan open voor reacties van het publiek en kunnen er ook wel begrip voor opbrengen. Daarom hebben we besloten ook bekers van 0,2 liter te gaan verkopen. Die kosten per stuk twee euro. Een groter glas blijft vier euro, maar daarvoor krijg je voortaan wel 0,5 liter in plaats van 0,4 liter.’

De prijsaanpassing geldt alleen voor de biertjes op de overdekte omloop van de tweede ring, die onder verantwoordelijk van het stadion zelf vallen. Of de prijzen in de stands in de gracht van het stadion ook worden verlaagd, is nog de vraag. ‘Dat is een zaak van Peters Catering’, aldus Van Halst.

Reageer op dit artikel