nieuws

Cateringdirecteur genomineerd voor Zakenvrouw van het Jaar

Catering

Directeur Renske Bos van Bos & Bos Catering uit Groningen is één van de drie genomineerden voor de titel Zakenvrouw van het Noorden 2008. Op 28 oktober is de finale.

Cateringdirecteur genomineerd voor Zakenvrouw van het Jaar

In die finale neemt Bos het op tegen Manon Copini, districtsdirecteur Retail bij ING en Alfride Groenewold, directeur van Area Reiniging. De drie vrouwen zijn genomineerd uit elf aanmeldingen voor de titel.

De zakenvrouwen strijden op 28 oktober om de titel Zakenvrouw van het Noorden. Dan moeten ze zich live aan het publiek en de jury voorstellen en zich van hun beste kant laten zien.

De jury zal na bedrijfsbezoeken bij de genomineerden een oordeel vellen wat voor 60 procent telt. Tijdens het evenement Women in Business krijgt het publiek ook de kans om te stemmen, hun stem telt voor 40 procent.

Renske Bos heeft ervaring opgedaan als pr functionaris, partymanager en F&B supervisor. In 2003 werd het tijd voor een eigen cateringbedrijf: Bos & Bos. In 2004 werd zij mede-eigenaar van het Koetshuys Ennemaborgh en 2006 zette zij Brasserie Bites op.

Reageer op dit artikel