nieuws

GelreDome verlengt deal met Vrumona

Catering

Het Arnhemse evenementenstadion GelreDome heeft het bestaande contract met frisdrankleverancier Vrumona verlengd tot en met juni 2013.

GelreDome verlengt deal met Vrumona

De overeenkomst, die werd ondertekend voorafgaand aan het achtste en laatste concert in de concertreeks Wit Licht van Marco Borsato, houdt in dat in de cateringoutlets en vipboxen van GelreDome de komende vijf jaar de frisdranken van Vrumona worden geschonken.

Vrumona is in Nederland één van de grootste leveranciers van de frisdranken, en distribueert de merken Pepsi Max, 7-Up, Sisi, Royal Club, Schweppes, Climax, Dr. Pepper, Rivella, JOY, Sourcy en Crystal Clear.

Jan-Kees Nieman, directeur van Vrumona: ‘Wij zijn zeer verheugd over de voortzetting van onze samenwerking met GelreDome. Met name de merken Pepsi Max, Gatorade en Sisi hebben een perfecte fit met de wereld van muziek, sport en entertainment waar GelreDome voor staat. En met jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers is GelreDome één van onze belangrijkste afnemers.’

GelreDome directeur Jasper van Amstel: ‘De afgelopen jaren hebben wij op uitstekende wijze samengewerkt met Vrumona. GelreDome wil de beste evenementenaccommodatie van Nederland zijn en daar passen de frisdrankmerken van Vrumona uitstekend bij. Bovendien helpt Vrumona ons om meer omzet uit de horeca-exploitatie te halen.’

Reageer op dit artikel