Exclusieve eendaagse aanbiedingen McDonald's Japan

Exclusieve eendaagse aanbiedingen McDonald's Japan

McDonald's in Japan neemt de term 'tijdelijk verkrijgbaar' wel zeer letterlijk. De keten houdt een actie met bijzondere hamburgers die elk slechts één dag verkrijgbaar zijn.

‘LTO’, ofwel Limited Time Offer (tijdelijke aanbieding), is zeker toepasbaar op de aanbiedingen met premium hamburgers van  McDonald’s in Japan. Afgelopen zaterdag verkocht de keten met de Gold Ring Quarter Pounder een eerste aanbieding in een serie van drie. De quarterpounder werd geserveerd met een topping van bacon, kaas, ananas en barbecue saus.

Voor aankomende zaterdag staat de Black Diamond Quarter Punder op het menu. Een hambuger met onder meer Emmentaler kaas en truffelsaus.

Op 20 juli, ook weer voor slechts één dag, komt de Ruby Spark Quarter Pounder de menukaart versterken. Een hamburger op een krokant broodje met onder meer avocado, jalapenos (pepers) en chorizo.

De exclusiviteit van de aanbiedingen is terug te zien in de voor McDonald’s behoorlijk pittige prijs van €7,70. Een record voor de keten, meldt Burgerbusiness.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.