nieuws

Vegan bij Exki

Fastfood 149

Vanaf mei komt de gezonde fastfood keten Exki met speciale ‘vegan’ gerechten, gerechten waarbij groente centraal staat.

Vegan bij Exki

Veg’energy is het 100% plantaardige alternatief van Exki voor iedereen die goed wil eten, in evenwicht met de natuur. De vegan gerechten zijn niet helemaal nieuw bij Exki, het merk heeft altijd al 100% plantaardige recepten aangeboden maar vanaf 1 mei zijn de recepten eenvoudig te herkennen aan onderstaand pictogram.

Milieubewust
Je kan nog steeds bij Exki terecht voor een lekker broodje ham of een salade gerookte kip maar de keten wil laten zien dat er met groente ook heel veel mogelijk is. Het merk heeft voor de liefhebbers een compleet en gevarieerd plantaardig aanbod samengesteld zodat iedereen kan genieten van gezonde en milieubewuste alternatieven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels