nieuws

Menukaart vertalen

Horeca

De begin dit jaar geopende internetsite www.menutext.com richt zich speciaal op de horecabranche. De in zes talen uitgevoerde site biedt uitkomst als het gaat om vertaalwerk op culinair gebied. Er zijn twee alternatieven. Zelf de menukaart vertalen met behulp van de gratis toegankelijke database met meer dan 30.000 culinaire woorden, óf de teksten laten vertalen […]

De begin dit jaar geopende internetsite www.menutext.com richt zich speciaal op de horecabranche. De in zes talen uitgevoerde site biedt uitkomst als het gaat om vertaalwerk op culinair gebied.

Er zijn twee alternatieven. Zelf de menukaart vertalen met behulp van de gratis toegankelijke database met meer dan 30.000 culinaire woorden, óf de teksten laten vertalen door het professionele vertaalteam dat aan de website verbonden is. Naar eigen zeggen zijn de tarieven aan de lage kant. Bovendien worden de vertaalde menukaarten binnen één of twee werkdagen afgeleverd.

Voor informatie: Bovenkamer Producties, Noordwijk. Tel. (071) 362 38 70.

Reageer op dit artikel