nieuws

Kip’spareribs’ voor de barbecue

Horeca

Chick’n ribs ‘barbecue style’ van Friki is een nieuw product voor het zomerseizoen van Plusfood. Deze chick’n ribs zijn gegaarde kipdijtjes in een barbecuemarinade . Ze zijn een trendy variant op de bekende spareribs en passen goed op de menukaart. Omdat de chick’n’ ribs al zijn gegaard, zijn ze veilig en snel te bereiden op […]

Chick’n ribs ‘barbecue style’ van Friki is een nieuw product voor het zomerseizoen van Plusfood. Deze chick’n ribs zijn gegaarde kipdijtjes in een barbecuemarinade

. Ze zijn een trendy variant op de bekende spareribs en passen goed op de menukaart. Omdat de chick’n’ ribs al zijn gegaard, zijn ze veilig en snel te bereiden op de barbecue, maar ook in de koekenpan of in de oven. De chick’n’ribs zijn los ingevroren en wegen ongeveer 65 gram per stuk. Verpakt in een doos met 2 x 2,5 kilo inhoud.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel