nieuws

Ecolab Wissel Trofee gewonnen door Gilde Opleiding Venlo

Horeca

Al 25 jaar organiseert de Stichting Europa Culinair de Ecolab Wissel Trofee voor leerlingen van het leerlingwezen. Afgelopen dinsdag won Gilde Opleiding Venlo deze jubileumwedstrijd met een grote voorsprong op het Koning Willem I College uit Den Bosch. Derde werd het team van Steigenberger Kurhaus.

Een wrapamuse, een voorgerecht met vis, een hoofdgerecht met hertenrack en een Saint Honoré taart op schaal. Dat was de opdracht van de wedstrijd. Ter plekke moesten de teams dit driegangenmenu bereiden met verse ingrediënten beschikbaar gesteld door de organisatie.

Het winnende team bestond uit de volgende leerlingen: Francois Geurts, Joris Korsten en Ruud Ververgaard. Teamleider was de heer Houten. Een paar uur voor de uitreiking van de trofee was het team uit Venlo nog even in rep en roer. Hun menukaart en al het promotiemateriaal dat op de wedstrijdtafel lag was ‘gejat’. Blijkbaar waren er al fans voor het team, voordat bekend werd dat zij gewonnen hadden.Hieronder ziet u een foto-overzicht met alle inzendingen:

 Inzending Baronie College
 Inzending Club der Köche, Rhein Wupper Solinger Germany
 Inzending Friesland College
 Inzending Gilde Opleidingen Venlo, winnaar Ecolab Wissel Trophee
Inzending Koksgilde Noord
Inzending Koksteam Koksgilde Nederland
Inzending Koning Willem I College Den Bosch, 2e prijs
Inzending Rooi Pannen Tilburg
Inzending Steigenberger Kurhaus
 Winnaars Ecolab Wissel Trophee

Een wrapamuse, een voorgerecht met vis, een hoofdgerecht met hertenrack en een Saint Honoré taart op schaal. Dat was de opdracht van de wedstrijd. Ter plekke moesten de teams dit driegangenmenu bereiden met verse ingrediënten beschikbaar gesteld door de organisatie.

Het winnende team bestond uit de volgende leerlingen: Francois Geurts, Joris Korsten en Ruud Ververgaard. Teamleider was de heer Houten. Een paar uur voor de uitreiking van de trofee was het team uit Venlo nog even in rep en roer. Hun menukaart en al het promotiemateriaal dat op de wedstrijdtafel lag was ‘gejat’. Blijkbaar waren er al fans voor het team, voordat bekend werd dat zij gewonnen hadden.Hieronder ziet u een foto-overzicht met alle inzendingen:

 Inzending Baronie College
 Inzending Club der Köche, Rhein Wupper Solinger Germany
 Inzending Friesland College
 Inzending Gilde Opleidingen Venlo, winnaar Ecolab Wissel Trophee
Inzending Koksgilde Noord
Inzending Koksteam Koksgilde Nederland
Inzending Koning Willem I College Den Bosch, 2e prijs
Inzending Rooi Pannen Tilburg
Inzending Steigenberger Kurhaus
 Winnaars Ecolab Wissel Trophee
Reageer op dit artikel