nieuws

Elvis’ wijn doet het goed

Horeca

Dertig jaar na zijn dood verkoopt ‘the king of rock ’n roll’ niet alleen nog steeds cd’s, ook wijn met zijn naam erop doet het goed. Graceland Cellars heeft voor het jubileumjaar een speciale serie uitgebracht.

Elvis’ wijn doet het goed

Signature Wines, het moederbedrijf van Graceland Cellars, bracht in 2003 voor het eerst Elvis wijnen uit. Sindsdien zijn de flessen niet aan te slepen, volgens Signature Wines’ CEO Scott Cahill op een Australische Elvis-website.

Onder het motto ‘rock ‘n’ roll never tasted so good’ presenteert Graceland Cellars vier Californische wijnen met klinkende namen: Blue Suede Chardonnay, The King Cabernet Sauvignon, Jailhouse Red Merlot en All Shook Up Sauvignon Blanc.

Speciaal voor het dertigste sterfjaar van Elvis is er nu ook een gelimiteerde en genummerde Stuck On You Shiraz. Daarnaast zijn er van alle wijnen speciale flessen met unieke etiketten te krijgen, voorzien van beelden van Elvis uit het Gracelandarchief.

Reageer op dit artikel