nieuws

Voor friteuse en oven

Horeca

Het Amerikaanse bedrijf Lamb Weston betrad in 1991 de Europese markt en fuseerde in 1994 met aardappelverwerkingsbedrijf Meijer. De firma introduceert nu vier specialiteiten, die zowel in de friteuse als in de oven te bereiden zijn. Mild Curry Fries is een frites met een traditionele snijmaat en met een coating van milde curry. De coating […]

Het Amerikaanse bedrijf Lamb Weston betrad in 1991 de Europese markt en fuseerde in 1994 met aardappelverwerkingsbedrijf Meijer. De firma introduceert nu vier specialiteiten, die zowel in de friteuse als in de oven te bereiden zijn. Mild Curry Fries is een frites met een traditionele snijmaat en met een coating van milde curry. De coating zorgt er voor dat de frites minder snel afkoelen.

De range appetizers wordt uitgebreid met Crispy Onion Rings, gemaakt van vers gesneden uien. De voorgevormde uienringen zijn te serveren als bijgerecht samen met een pittige dipsaus of bij vlees- en vismenu’s. Stealth Criss Cuts zijn dik gesneden frites met een volle aardappelsmaak en voorzien van een coating van zetmeel. Tot slot zijn er de Seasoned Wavelength frites, voorzien van een kruidenlaagje.
Voor informatie: Lamb Weston/Meijer, Kruiningen. Tel. (0113) 39 49 55.

Reageer op dit artikel