nieuws

Personality Award 2013 voor Chris Luken

Horeca

Hotelondernemer Chris Luken heeft dit jaar de Personality Award gekregen. Hij kreeg de Award uitgereikt op het Top 100-evenement van Misset Horeca in Hoofddorp.

Personality Award 2013 voor Chris Luken

Luken was vorig jaar al genomineerd voor de prijs, maar zag toen Paul Bringmann van La Place ermee vandoor gaan. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een persoon die een stempel drukt op de Nederlandse horeca. De winnaar komt uit de lijst van de honderd grootste bedrijven en merken, de Misset Horeca Top 100.

 

Luken krijgt de prijs voor wat hij de afgelopen jaren met Fletcher Hotels heeft bereikt. Sinds twee jaar is Luken geen ceo meer, als chairman focust hij zich op het verder ontwikkelen van de groep. Dat leidde afgelopen jaar tot de toevoeging van enkele pareltjes. Het nieuwe Fletcher Hotel Amsterdam is een waar paradepaardje waarvoor internationaal al veel aandacht was, maar ook het Nautisch Kwartier in Huizen verdient het genoemd te worden.

 

Luken verdiende ooit zijn kapitaal met De Hotelbon. Hij bouwde eigenhandig en met veel zakelijk vernuft in relatief korte tijd de portfolio van Fletcher steeds verder uit tot zestig hotels nu. En hij is er fier op dat het allemaal eigen hotels zijn.

Reageer op dit artikel