nieuws

Chef-kok Westin Rotterdam overleden

Hotel

Walter van Eersel, de executive chef van het Westin hotel in Rotterdam is onverwacht overleden tijdens zijn vakantie. Op dit moment is er nog geen opvolger om de keuken van het enige vijfsterrenhotel in de Maasstad te gaan leiden.

Chef-kok Westin Rotterdam overleden

Van Eersel overleed 27 juli tijdens zijn vakantie op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand, laat het hotel weten in een memoriam op haar website.

Bij Westin is nog geen vervanger gevonden voor Van Eersel. De vacature staat open, voorlopig wordt de keuken geleid door twee sous-chefs, meldt Zsuzsika Belovics, woordvoerster van Starwood, het moederbedrijf van Westin.

Van Eersel begon in maart 2003 als executive sous-chef bij Westin Rotterdam, het enige hotel van de prestigieuze keten in Nederland. Vanaf juni 2005 gaf Van Eersel als executive chef algemene leiding aan de keukenploeg van het hotel.

Eind 2006 ging Van Eersel nog voor 7 weken naar Tokyo om daar leiding te geven aan de keuken van het specialiteitenrestaurant van Westin Tokyo.

Reageer op dit artikel