nieuws

Amrâth benoemt nieuwe directeurs

Hotel

Amrâth Hotels heeft Stephan van der Meulen benoemd tot commercieel directeur. Hij volgt Marcel Bosman op. Daarnaast is Marcello Pauw aangesteld als vestigingsdirecteur van twee Maastrichtse hotels, en Rob Peper als directeur van het hotel in Nijmegen.

Amrâth benoemt nieuwe directeurs

Het hotelbedrijf van Giovanni van Eijl neemt met Van der Meulen iemand in de directie op met flink wat internationale ervaring. Hij werkte onder meer bij InterContinental als regional sales director, bij Accor Nederland als commercieel directeur en als interim gm bij Holiday Inn Eindhoven.

Marcello Pauw krijgt de zeggenschap over de Maastrichtse Amrâth hotels l’Empereur en DuCasque, Rob Peper over Belvoir in Nijmegen. Beiden deden veel ervaring op in het buitenland.

Meer Amrâth berichten:

Reageer op dit artikel