nieuws

Dode vrouw gevonden in Antwerps hotel

Hotel

In Hotel Monico aan het Koningin Astridplein in het centrum van Antwerpen is dinsdag het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. De politie vermoedt dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Volgens hotelmanager Paddy Staes werd het lijk in de kamer van een gast gevonden, die de vrijdag ervoor was ingecheckt, schrijft de website Knack.be.

‘De man was drie dagen alleen, maar nam maandagmiddag een vrouw mee naar boven. Andere gasten hoorden lawaai vanuit zijn kamer komen, maar vermoedden niet dat er iets ernstigs aan de hand was’, aldus de hotelmanager.

De man had later die avond het hotel verlaten. ‘Tussen 2.00 en 3.00 uur afgelopen nacht stond hier plots de politie’, zegt Staes. ‘Ze hadden de hotelsleutel van de man bij zich en vroegen of ze de kamer mochten zien. Zo hebben ze het lichaam gevonden.’

Reageer op dit artikel