nieuws

Hotelschoolstudent misdraagt zich in internetfilmpje

Hotel

Het Rotterdamse EuroCollege is in ernstige verlegenheid gebracht door een internetfilmpje waarin een student van de particuliere hotelschool zich misdraagt. Het filmpje werd opgenomen tijdens een studiereis in India.

Hotelschoolstudent misdraagt zich in internetfilmpje

In het filmpje, dat is opgedoken op het populaire internetforum vkmag.nl, is te zien hoe één van de leerlingen van het Eurocollege met zijn geslachtsdeel tegen de wereldberoemde Taj Mahal slaat, nadat hij lachend heeft aangekondigd dat hij de ‘eerste man ter wereld wil zijn die de Taj Mahal swaffelt’.

Het bestuur van het EuroCollege, één van de oudste particuliere scholen van Nederland en gespecialiseerd in hotel- en evenementenopledingen, is zwaar ontstemd over de actie van de scholier. ‘Wij vinden dit als school onacceptabel en onfatsoenlijk gedrag’, zegt een woordvoerder van de school in het Algemeen Dagblad.

‘Het overschrijdt alle grenzen van respect en we vinden het vreselijk dat zoiets tijdens één van onze studiereizen is gebeurd.’ Volgens de woordvoerder is het de eerste keer dat er dergelijke misdragingen plaats hebben gevonden tijdens een studiereis. ‘We hebben nog nooit eerder zulke situaties meegemaakt. Daarom is het extra pijnlijk dat dit materiaal meteen op internet is verspreid. Dat doet de naam van onze school niet goed.’

Welke maatregelen er tegen de jongen zijn getroffen wil de woordvoerder niet zeggen. Op het desbetreffende forum schrijft de scholier zelf dat hij niet eerder op school mag verschijnen voordat het materiaal van internet is verdwenen.

Bekijk hier het filmpje.

Reageer op dit artikel