nieuws

Gratis parkeren bij IHG hotels tijdens vliegvakantie

Hotel

Intercontinental Hotel Group (IHG) komt met een opmerkelijke service: Park, Stay & Go. Gasten kunnen, de nacht voor ze met het vliegtuig op vakantie gaan, tegen aantrekkelijke tarieven logeren in een hotel dichtbij een luchthaven. Kinderen tot 18 jaar slapen gratis, en de auto mag kosteloos 15 dagen blijven staan.

Gratis parkeren bij IHG hotels tijdens vliegvakantie

Met de service wil IHG bewerkstelligen dat mensen uitegrust en relaxed op vakantie gaan. ‘Vertrekken op vakantie is voor veel mensen een stress onderneming:je moet in het holst van de nacht je bed uit om een vlucht te halen, vervoer naar de luchthaven trachten te regelen op de meest onmogelijke momenten, je kinderen raken helemaal uit hun bioritme met alle gevolgen van dien’, licht Rob Spiekerman, Director of Operations Benelux en Centraal Europa bij IHG, toe.

‘Park, Stay & Go zorgt dat je goed uitgerust en in opperbeste stemming op reis kan gaan. Voor de kinderen begint de vakantie al iets eerder met een spannend nachtje slapen in een hotel. En wanneer je thuis komt, staat je auto op jou te wachten.’

Wie in Nederland gebruik wil maken van Park, Stay & Go, kan terecht in de IHG luchthavenhotels Crowne Plaza Amsterdam Schiphol, Holiday Inn Amsterdam Schiphol en Holiday Inn Eindhoven.

Meer berichten over IHG:

Reageer op dit artikel