nieuws

Mercure Schiphol Terminal weer open

Hotel

HMSHost Schiphol Airport, de grootste horeca-exploitant op luchthaven Schiphol, heeft alle kamers van hotel Mercure Schiphol Terminal compleet vernieuwd. Het hotel is het enige hotel achter de paspoortcontrole in Lounge 3 op Schiphol.

Mercure Schiphol Terminal weer open

De verbouwing van het 33 kamers tellende hotel heeft enkele maanden in beslag genomen. Het duurde wat langer omdat slopers in mei bolletjes cocaïne, xtc-pillen en paspoorten vonden achter wand- en plafonddelen in enkele van de kamers. De bouw lag toen even stil zodat politie en douane uitgebreid onderzoek konden doen.

Naast de 33 kamers heeft Mercure Schiphol ook 21 zelfstandig doucheruimtes, waar reizigers kunnen opfrissen. Om van de faciliteiten van het hotel gebruik te kunnen maken, moet de gast beschikken over een paspoort en ticket.

Alle kamers hebben bij de renovatie een zwart-wit fotowand met een gekleurde tulp gekregen, waardoor Holland als thema wordt benadrukt.

Reageer op dit artikel