nieuws

Holiday Inn Schiphol deze week open

Hotel

De nieuwste aanwinst van Holiday Inn in Nederland opent deze week haar deuren op het Airport Business Park Lijnden, op een steenworp van Schiphol.

Holiday Inn Schiphol deze week open

Het viersterren hotel beschikt over 290 standaard kamers en 52 executive rooms. Alle ruimtes beschikken over een internetverbinding. Verder krijgt het hotel een modern, 1800 vierkante meter metend conferentiecentrum.

De 19 zalen zijn uitgerust met de modernste faciliteiten zoals een autolift die autopresentaties mogelijk maakt.

‘Het hotel ligt in het kleine plaatsje Lijnden, op een paar kilometer van de start- en landingsbanen van Schiphol, maar kenmerkt zich desondanks door de rust van een plattelandshotel. Maar dan wel eentje met alle moderne faciliteiten voor business meetings en prima overnachtingen’, belooft general manager Maurice Jansen

Holiday Inn Amsterdam Schiphol is onderdeel van InterContinental Hotels Group. Deze keten exploiteert wereldwijd 3.600 hotels onder de merken InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn en Express by Holiday Inn.

In de regio Amsterdam heeft de keten vier andere hotels: Holiday Inn de Boelelaan, Crowne Plaza Centrum, het Amstel hotel en Crowne Plaza Schiphol.

Zie ook:

Reageer op dit artikel